سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سنگ را بدانجا که از آن آمده باز باید گرداند ، که شر را جز با شر نتوان راند . [نهج البلاغه]
 
چهارشنبه 101 خرداد 18 , ساعت 2:21 عصر
من یک چترم خیس بارون
مثل گل اسیر گلدون
گاهی تنها گاهی زخمی
گاهی ام پیش تو مهمون
اما تو...
رقصنده در باد
تو سکوتت اوج فریاد
دست آسمون یک روزی
تو رو آورد به دلم داد
دل من ....
عطر نماز شد
تو چشاش پر از یک راز شد
یک شبم ،اومدم پیشت
واسه تار موهات دست من ساز شد
پاشیدی تو باغچه دل ،یک سبد هوای تازه
با تو گفتم این دل من
جون گرفته عشق میسازه
گفتی عشق خود فریبه
واسه تنهایی این دل،
این دیگه حس غریبه
گفتم این دل ،
دل به تو داده
گفتی منم ..الی یه ساده
ساده ای که توی راه عاشقی هم
دیگه از پا فتاده
شب میرفت سحر میومد
تو دلم شرر میومد
میزد آتیش دل خسته
جدایی اونور نشسته
کی باورش میشه که یک شب
آسمون داد به من یک لب
با چشم باز رویا دیدم
از همین زمین خاکی
تا خدا چه زود رسیدم.

 


یکشنبه 101 خرداد 15 , ساعت 4:6 عصر

ماهشهر هر ساله هزاران بازدید کننده را برای تجارت و تفریح ??به خود جذب می کند. چه در حال استراحت لحظه آخری باشید و چه در یک استراحت بسیار مورد نیاز، پروازهای اصفهان به ماهشهر در سایت Tbilit.com می توانند به شما کمک کنند تا به راحتی به آنجا برسید. با Tbilit.com، می‌توانید خطوط هوایی محبوب را با پرواز به ماهشهر مرور کنید، بهترین فصل را برای بازدید بررسی کنید و قبل از رسیدن، جاذبه‌های ماهشهر را پیش‌نمایش کنید. با معاملات پرواز و جاذبه های هیجان انگیزی که منتظر شما برای گشت و گذار در ماهشهر هستند، بهترین زمان برای رزرو پرواز اصفهان هم اکنون است! برنامه ریزی سفر از اصفهان به ماهشهر زمانی آسان است که از Tbilit.com برای کمک به هماهنگی سفر استفاده کنید.

منبع : پرواز اصفهان ماهشهر

 


سه شنبه 101 خرداد 10 , ساعت 2:42 صبح

رویا: می دونی همه فکر می کنن  اگه حس واقعیشون رو نشون بدن همه چی به هم میریزه، 

هیچ کس حرف دلش رو راحت نمی زنه خوب اگه نمی خواد می تونه همون شب اول، همون لحظه اول بیاد و بگه...

استاد: فکر نمی کنی آدما واسه مخفی کردن احساسشون دلیل دارن؟

رویا: دلیلشون از هم دورشون می کنه، چه دلیلی از عشق مهم تره!

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

گدایی همه جورش بده...کدایی عشق از همش بدتره...!

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

از آدمای بزرگ مجسمه ساختیمو دورش نرده کشیدیم ...

اگه کسی حرف این مجسمه هارو باور کنه باید بین خودشو مردم نرده بکشه...

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

از جان عزیزترم : درشهریم که با تو برایم غریب نیست . اما دیشب را باز بی تو ، در غربت گذراندم .سهم من از عشق گوشه سرد و تاریکی از این دنیاست که با یاد تو گرم مانده است. کاری کن که باور کنم انتظار خود عشق است. من از مردم همین شهرم. همهء آدمای این شهرم دوست دارم . چون تقریبا هیچ کدومشونو نمیشناسم . از آدم های بزرگ مجسمه ساختیم و دورش نرده کشیدیم ، اگر کسی حرفهای مجسمه هارو باورکنه، باید بین خودشو مردم نرده بکشه!من این حرف هارو باور کردم، اصلا باور کردنی، هست؟توانا بود هر که دانا بود،واقعا ؟؟  من با همه غریبم ، با مجسمه ی آدمها،با آدمهای مجسمه .

آدم ها از دور دوست داشتنی ترند ? شایدم خیالاتیمو میترسم با پیدا کردن دوست مجبور بشم . از خیالبافی دست بردارم  اما اگر دو نفر به قیمت دوستی مجبور بشن تا اخر عمر بهم دیگه،دروغ بگن  بهتره که در تنهایی بشیننو به چیز هایی فکر کنن که دوست دارن . روز ها فکر کردن فایده نداره.  صدا و نور و شلوغی مزاحم خیالبافی آدمه .

باید صبر کرد تا شب بشه...

پرواز نجف تهران

 


شنبه 101 خرداد 7 , ساعت 6:41 عصر

ابی مشرقی(خسرو شکیبایی):

مردم منو می‌دیدن می‌گفتن

مخش تکون خورده

ولی من به مامانم می‌گفتم

من دلم تکون خورده نه مخم

مادرم می‌گفت گور بابای مخ

تو دلت قد صد تا مخ می‌ارزه

به خدا گفت به همین زمین قسم گفت

 

دختر روزنامه نگار(اندیشه فولادوند):

مادرت نپرسید عاشق کی شدی؟

نپرسید اسمش چیه؟

 

ابی مشرقی(خسرو شکیبایی):

مادرا که از آدم چیزی نمی‌پرسن

همه چیو خودشون می‌دونن

 

ستاره بود - 1384

فریدون جیرانی

 


دوشنبه 101 خرداد 2 , ساعت 12:55 صبح

بی اف اسکینر (1954) از جمله اولین کسانی بود که توانایی بالقوه فناوری را به منظور تحول در فرایند یادگیری و یاددهی پیش بینی کرد. در واقع اسکینر از جمله روشنفکرانی بود که معتقد بود ماشین‌ها قادر به تدریس‌ و آموزش هستند. بنابراین اولین ماشین تدریس خود را در سال 1950 ساخت. این ماشین تدریس، یکی از کاربردهای اولیه اصول مربوط به شکل­دهی رفتار (تقویت رفتار های ساده به منظور ایجاد رفتارهای پیچیده) بود. استفاده از ماشین‌های تدریس، مستلزم آن است که دانش‌آموزان از طریق مجموعه‌ای از گام‌های کوچک آموزشی به یادگیری بپردازند. این گام‌های کوچک با نظمی تقریباً تجویزی مرتب شده‌اند تا دانش‌آموزان به سؤال‌هایی پاسخ دهند که برای تمرین محتوای آموخته‌شده، لحاظ گردیده‌اند. این گام‌ها بر اساس دانش قبلی شاگرد تنظیم شده‌اند، به طوری که هر گام معلومات جدیدی به دانسته‌های قبلی شاگرد اضافه می‌کند. ارائه پاسخ صحیح به این سؤال‌ها این امکان را برای دانش‌آموزان فراهم می‌کند تا به قاب بعدی در آموزش حرکت کنند. اگر دانش‌آموزان به سؤال‌ها پاسخ اشتباه دهند، باید قاب‌های آموزشی مربوطه را مجدداً مطالعه کنند. کار اسکینر بر روی ماشین‌های تدریس منجر به بر انگیختن تحقیقات بسیاری شد. امروزه کارهای اسکینر در زمینه آموزش برنامه‌ای مؤلفه مهمی در موفقیت‌های برنامه‌های یادگیری مبتنی بر رایانه و دستگاه های موبایل هستند. ماشین تدریس اسکینر اساس یادگیری سیار یا استفاده از فناروی های موبایل در کلاس درس را تشکیل می دهد. اگر چه ماشین تدریس اسکینر توجه بسیاری را بر انگیخت، اما این وسیله به طور گسترده‌ای توسط مربیان پذیرفته نشد. به هر حال ایده ماشین‌های تدریس به آموزش برنامه‌ای شده منجر شد که اکنون اساس استفاده از فناوری (رایانه ها و دستگاه های موبایل) در کلاس درس را تشکیل می دهد.

در طی نیم قرن گذشته با توسعه رایانه ها و کوچکتر و کارامدتر شدن و راحتی استفاده از آن ها، این وسایل به صورت فزاینده ای به کلاس های درس راه یافتند. در دهه 1960 بود که رایانه ها وارد مدارس شدند. از این وسایل بیشتر به دو منظور استفاده شد: ابتدا برای ذخیره داده های مربوط به دانش آموزان مانند نمرات و سوابق تحصیلی و سرانجام برای استفاده آموزشی توسط دانش آموزان. این روند استفاده از رایانه ها در اوایل دهه 1980 با ورود اپل 2 به بازار تغییر یافت. قبل از ورود این رایانه ها به بازار، این رایانه های بزرگ بودند که در مدارس حضور داشتند؛ هر چند خیلی متداول نبودند. اپل 2 اولین رایانه ارزان قیمت بود. بنابراین این ریانه ها به عنوان اولین رایانه های شخصی به راحتی توسط افراد مختلف پذیرفته شدند. اپل 2 به عنوان رایانه ای برای همه و نه صرفا برای سرگرمی یا محیط های کاری معرفی گردید. کار با رایانه اپل 2 بسیار راحت بود و هر کسی می توانست با آن کار کند؛ و این موضوع باعث شد که به صورت گسترده ای به وسیله بازارهای آموزشی پذیرفته شود. تا اواسط دهه 1980 رایانه اپل 2 بر محیط های آموزشی مقطع دبستان مسلط بود. در دهه 1980 استفاده رایانه در برنامه درسی محدود به نحوه کار با رایانه مانند زبان های برنامه نویسی و بازی رایانه ای بود؛ و کمتر از آن ها برای دیگر موارد آموزشی استفاده می شد.

تا سال 1990 بیشتر کلاس ها در سراسر ایالات متحده به نوعی به رایانه دسترسی داشتند، و استفاده از آن ها به منظور تقویت و پشتیبانی از فرایند یادگیری و یاددهی تا اواخر دهه 1990 ادامه یافت. استفاده از رایانه در آموزش برای دانش آموزان نوعی تجربه یادگیری خودآهنگی (یادگیری براساس سرعت و علاقه خود یادگیرنده) فراهم می آورد. در این نوع آموزش هر تجربه یادگیری به وسیله مجموعه ای از راهنمایی ها، پرسش ها، پاسخ ها و مسیرهای مشابه دنبال می شد. به صورت خلاصه در این نوع تجربه یادگیری هیچ گونه سفارشی سازی وجود نداشت و در حقیقت تنها مجموعه ای از گام ها و مراحل شخصی سازی شده وجود داشت. همچنین از بازخورد فوری استفاده شد. در این دوران، رایانه از CD ها استفاده می کردند و با رشد و انتشار محصولات مایکروسافت در طول دهه 1990 (ازجمله انتشار ویندوز 95 و یندوز 98) و بلوغ صنعت نرم افزاری و سخت افزاری، رایانه ها در کلاس درس متداول و معمول گشتند. در آن زمان نوآوری های تکنولوژیکی بر روی اتصال کلاس های درس به اینترنت هنوز بسیار جدید بود. در این زمان وب جهان گستر (WWW) یا اینترنت به منظور استفاده در خانه و ادارات هنوز در حال رشد و توسعه بود. بنابراین دولت سعی کرد بر روی متصل کردن دانش آموزان به اینترنت و همچنین آموزش مهارت های تکنولوژیکی هدایت کند.

تا اوایل سال 2010 –هنگامی که اپل تبلت خود یا آیپد را بیرون داد-رایانه های رومیزی یا دستکتاپ، لپ تاپ ها و نوت بوک ها رایج ترین فناوری ها استفاده شده توسط مدارس بودند. ویژگی هایی همچون صفحه لمسی، قابلیت حمل، وای فای و واسط کاربری ساده و بصری، آیپد را به یک بازیگر اصلی در فرایند یادگیری یادگیری تبدیل کرده است. پس از آیپد شرکیت اپل این تبلت های شرکت های رقیبی چون سامسونگ و ... بودند که بر روی سیستم عامل اندروید روانه بازار شدند. به تدریج، تبلت ها بازار را از لپ تاپ ها و بخصوص نوت بوک ها گرفتند و در اوایل سال 2013، شرکت های Acer و Asus، دو تولید کننده نوت بوک به طور رسمی تولید محصولات خود را خاتمه دادند.

با وجود اینکه امروزه رایانه ها و تبلت ها در همه جنبه های زندگی ما نفوذ کرده اند و به گونه ای که تصور زندگی بدون آن سخت می باشد، آیا دستگاه های موبایل به اندازه رایانه ها در آموزش تغییری اساسی ایجاد کرده اند؟ آیا آن ها برای بهبود فرایند یادگیری و یاددهی استفاده می شوند یا اینکه صرفا ابزارهای جدیدی هستند که که به روش های قدیمی استفاده می شوند؟ با نگاهی به 60 سال گذشته فناوری های رایانه و آموزش، ما یک الگوی تکراری را می بینیم. در گذشته اعتقاد به این بود که هر فناوری پیشرفته ای تمام مسایل آموزشی را حل خواهد کرد. کاملا واضح است که این وعده برآورده نشده است! زیرا با وجود اینکه رایانه ها تا حدودی در ساختارهای موجود گنجانده شده اند، اما تاثیر آن ها به اندازه دیگر فناوری ها مانند فناوری های موبایل نبوده است. مزایایی که یادگیری سیار ارائه می دهد- همچون شخصی سازی آموزش، یادگیری در حال حرکت، محیط های یادگیری جدید و ...-شانسی را برای تحول در سیستم آموزشی ارائه می دهد. در حقیقت ما در حال وارد به دوران جدیدی از فناوری های موبایل هستیم. ما اعتقاد داریم فناوری سیار با پیاده سازی هوشمندانه و با برنامه و سیاست ها و قوانین باز و منعطف می تواند فرایند یادگیری و یاددهی را بهبود بخشد.

بی اف اسکینر (1954) از جمله اولین کسانی بود که توانایی بالقوه فناوری را به منظور تحول در فرایند یادگیری و یاددهی پیش بینی کرد. در واقع اسکینر از جمله روشنفکرانی بود که معتقد بود ماشین‌ها قادر به تدریس‌ و آموزش هستند. بنابراین اولین ماشین تدریس خود را در سال 1950 ساخت. این ماشین تدریس، یکی از کاربردهای اولیه اصول مربوط به شکل­دهی رفتار (تقویت رفتار های ساده به منظور ایجاد رفتارهای پیچیده) بود. استفاده از ماشین‌های تدریس، مستلزم آن است که دانش‌آموزان از طریق مجموعه‌ای از گام‌های کوچک آموزشی به یادگیری بپردازند. این گام‌های کوچک با نظمی تقریباً تجویزی مرتب شده‌اند تا دانش‌آموزان به سؤال‌هایی پاسخ دهند که برای تمرین محتوای آموخته‌شده، لحاظ گردیده‌اند. این گام‌ها بر اساس دانش قبلی شاگرد تنظیم شده‌اند، به طوری که هر گام معلومات جدیدی به دانسته‌های قبلی شاگرد اضافه می‌کند. ارائه پاسخ صحیح به این سؤال‌ها این امکان را برای دانش‌آموزان فراهم می‌کند تا به قاب بعدی در آموزش حرکت کنند. اگر دانش‌آموزان به سؤال‌ها پاسخ اشتباه دهند، باید قاب‌های آموزشی مربوطه را مجدداً مطالعه کنند. کار اسکینر بر روی ماشین‌های تدریس منجر به بر انگیختن تحقیقات بسیاری شد. امروزه کارهای اسکینر در زمینه آموزش برنامه‌ای مؤلفه مهمی در موفقیت‌های برنامه‌های یادگیری مبتنی بر رایانه و دستگاه های موبایل هستند. ماشین تدریس اسکینر اساس یادگیری سیار یا استفاده از فناروی های موبایل در کلاس درس را تشکیل می دهد. اگر چه ماشین تدریس اسکینر توجه بسیاری را بر انگیخت، اما این وسیله به طور گسترده‌ای توسط مربیان پذیرفته نشد. به هر حال ایده ماشین‌های تدریس به آموزش برنامه‌ای شده منجر شد که اکنون اساس استفاده از فناوری (رایانه ها و دستگاه های موبایل) در کلاس درس را تشکیل می دهد.

در طی نیم قرن گذشته با توسعه رایانه ها و کوچکتر و کارامدتر شدن و راحتی استفاده از آن ها، این وسایل به صورت فزاینده ای به کلاس های درس راه یافتند. در دهه 1960 بود که رایانه ها وارد مدارس شدند. از این وسایل بیشتر به دو منظور استفاده شد: ابتدا برای ذخیره داده های مربوط به دانش آموزان مانند نمرات و سوابق تحصیلی و سرانجام برای استفاده آموزشی توسط دانش آموزان. این روند استفاده از رایانه ها در اوایل دهه 1980 با ورود اپل 2 به بازار تغییر یافت. قبل از ورود این رایانه ها به بازار، این رایانه های بزرگ بودند که در مدارس حضور داشتند؛ هر چند خیلی متداول نبودند. اپل 2 اولین رایانه ارزان قیمت بود. بنابراین این ریانه ها به عنوان اولین رایانه های شخصی به راحتی توسط افراد مختلف پذیرفته شدند. اپل 2 به عنوان رایانه ای برای همه و نه صرفا برای سرگرمی یا محیط های کاری معرفی گردید. کار با رایانه اپل 2 بسیار راحت بود و هر کسی می توانست با آن کار کند؛ و این موضوع باعث شد که به صورت گسترده ای به وسیله بازارهای آموزشی پذیرفته شود. تا اواسط دهه 1980 رایانه اپل 2 بر محیط های آموزشی مقطع دبستان مسلط بود. در دهه 1980 استفاده رایانه در برنامه درسی محدود به نحوه کار با رایانه مانند زبان های برنامه نویسی و بازی رایانه ای بود؛ و کمتر از آن ها برای دیگر موارد آموزشی استفاده می شد.

تا سال 1990 بیشتر کلاس ها در سراسر ایالات متحده به نوعی به رایانه دسترسی داشتند، و استفاده از آن ها به منظور تقویت و پشتیبانی از فرایند یادگیری و یاددهی تا اواخر دهه 1990 ادامه یافت. استفاده از رایانه در آموزش برای دانش آموزان نوعی تجربه یادگیری خودآهنگی (یادگیری براساس سرعت و علاقه خود یادگیرنده) فراهم می آورد. در این نوع آموزش هر تجربه یادگیری به وسیله مجموعه ای از راهنمایی ها، پرسش ها، پاسخ ها و مسیرهای مشابه دنبال می شد. به صورت خلاصه در این نوع تجربه یادگیری هیچ گونه سفارشی سازی وجود نداشت و در حقیقت تنها مجموعه ای از گام ها و مراحل شخصی سازی شده وجود داشت. همچنین از بازخورد فوری استفاده شد. در این دوران، رایانه از CD ها استفاده می کردند و با رشد و انتشار محصولات مایکروسافت در طول دهه 1990 (ازجمله انتشار ویندوز 95 و یندوز 98) و بلوغ صنعت نرم افزاری و سخت افزاری، رایانه ها در کلاس درس متداول و معمول گشتند. در آن زمان نوآوری های تکنولوژیکی بر روی اتصال کلاس های درس به اینترنت هنوز بسیار جدید بود. در این زمان وب جهان گستر (WWW) یا اینترنت به منظور استفاده در خانه و ادارات هنوز در حال رشد و توسعه بود. بنابراین دولت سعی کرد بر روی متصل کردن دانش آموزان به اینترنت و همچنین آموزش مهارت های تکنولوژیکی هدایت کند.

تا اوایل سال 2010 –هنگامی که اپل تبلت خود یا آیپد را بیرون داد-رایانه های رومیزی یا دستکتاپ، لپ تاپ ها و نوت بوک ها رایج ترین فناوری ها استفاده شده توسط مدارس بودند. ویژگی هایی همچون صفحه لمسی، قابلیت حمل، وای فای و واسط کاربری ساده و بصری، آیپد را به یک بازیگر اصلی در فرایند یادگیری یادگیری تبدیل کرده است. پس از آیپد شرکیت اپل این تبلت های شرکت های رقیبی چون سامسونگ و ... بودند که بر روی سیستم عامل اندروید روانه بازار شدند. به تدریج، تبلت ها بازار را از لپ تاپ ها و بخصوص نوت بوک ها گرفتند و در اوایل سال 2013، شرکت های Acer و Asus، دو تولید کننده نوت بوک به طور رسمی تولید محصولات خود را خاتمه دادند.

با وجود اینکه امروزه رایانه ها و تبلت ها در همه جنبه های زندگی ما نفوذ کرده اند و به گونه ای که تصور زندگی بدون آن سخت می باشد، آیا دستگاه های موبایل به اندازه رایانه ها در آموزش تغییری اساسی ایجاد کرده اند؟ آیا آن ها برای بهبود فرایند یادگیری و یاددهی استفاده می شوند یا اینکه صرفا ابزارهای جدیدی هستند که که به روش های قدیمی استفاده می شوند؟ با نگاهی به 60 سال گذشته فناوری های رایانه و آموزش، ما یک الگوی تکراری را می بینیم. در گذشته اعتقاد به این بود که هر فناوری پیشرفته ای تمام مسایل آموزشی را حل خواهد کرد. کاملا واضح است که این وعده برآورده نشده است! زیرا با وجود اینکه رایانه ها تا حدودی در ساختارهای موجود گنجانده شده اند، اما تاثیر آن ها به اندازه دیگر فناوری ها مانند فناوری های موبایل نبوده است. مزایایی که یادگیری سیار ارائه می دهد- همچون شخصی سازی آموزش، یادگیری در حال حرکت، محیط های یادگیری جدید و ...-شانسی را برای تحول در سیستم آموزشی ارائه می دهد. در حقیقت ما در حال وارد به دوران جدیدی از فناوری های موبایل هستیم. ما اعتقاد داریم فناوری سیار با پیاده سازی هوشمندانه و با برنامه و سیاست ها و قوانین باز و منعطف می تواند فرایند یادگیری و یاددهی را بهبود بخشد.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ